به گزارش جام جم آنلاین، نرگس جوزدانی گفت: هیچ ماده غذایی برای کبد چرب مضر نیست.
به گفته پزشکان، میزان استفاده از مواد غذایی، گرید کبد چرب و سبک زندگی در ابتلای افراد به کبد چرب تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: اگر هفتهای یک تا دو بار از کره بادام زمینی به اندازه یک قاشق غذاخوری استفاده میکنید؛ حتی برای کسانی هم که مبتلا به گرید ۳ کبد چرب هستند، هیچ زمانی مشکل ساز نخواهد شد.
پزشکان معتقد هستند اگر افراد سالم روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی استفاده کنند، احتمال دارد که بعد از گذشت ۳ ماه آنزیمهای کبدی بالا روند؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی در صورتی که مابقی فاکتورهای رژیم رعایت شوند، اثر بدی روی کبد چرب نخواهد گذاشت.
جوزدانی بیان کرد: اگر مجموع دریافت رژیم و کربوهیدرات فرد بالا باشد و به مصرف گوشتهای پرچرب مانند فست فودها بپردازد و دارای وزن زیادی باشد، در صورت مصرف کره بادام زمینی میتواند مشکل کبد چرب برایش ایجاد شود.
به گفته متخصصان، مجموعهای از فاکتورها همیشه روی چرب شدن کبد افراد موثر هستند؛ بنابراین باید رژیم غذایی اصولی باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد