جایزه ویژه پلیس آگاهی برای دستگیری 2قاتل فراری

پلیس آگاهی ناجا برای معرفی 2قاتل تحت تعقیب که پس از جنایت در شهریار متواری شده اند، جایزه ویژه تعیین کرده است.
کد خبر: ۱۳۴۹۴۶

سرهنگ عبدالله قاسمی ، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با اشاره به این پرونده به خبرنگار ما گفت: در یکی از روزهای آبان سال 83، 2جوان که به بهانه تعمیر موتورسیکلت وارد مغازه ای در شهریار شده بودند، پس از جنایت در این محل متواری شدند.
با گزارش موضوع این جنایت به بازپرس ویژه قتل دادسرای شهریار و عزیمت به محل مشخص شد، مقتول به نام علی قلی زاده پس از مشاجره ، از سوی 2متهم مورد حمله قرار گرفته و با ضربات چاقو جان باخته است.
سرهنگ قاسمی افزود: پس از بررسی صحنه و مشخص شدن هویت مقتول ، تحقیق در این زمینه آغاز و مشخص شد، این 2متهم شهروز مروتی و جواد علیرضایی نام دارند که از مجرمان شرور و سابقه دار محسوب می شوند.

دستگیری و فرار


قاسمی افزود: با به دست آمدن اطلاعات مربوط به 2قاتل فراری ، ابتدا یکی از آنها به نام علیرضایی شناسایی و دستگیر شد و هنگامی که تحقیق از این فرد ادامه داشت ، وی هنگام انتقال به دادگاه در پی شکایت صوری ، اقدام به فرار کرد.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی افزود: پس از فرار متهم ، بازپرس شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب شهریار، دستور دستگیری هر 2متهم را صادر کرد و معلوم شد آنها به نقطه نامعلومی متواری شده اند.
سرهنگ قاسمی افزود: با توجه به نوع جنایت هر 2متهم و پیگیری پرونده ، فرمانده پلیس آگاهی ناجا اعلام کرده است کسانی که از مخفیگاه این 2متهم (صاحبان تصاویر) اطلاعی دارند، موضوع را با تلفن 81823452 گزارش کنند و به همین منظور جایزه ویژه ای نیز به فرد و یا افرادی که آنها را معرفی کنند، تعلق خواهد گرفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها