بایدها و نبایدهای انتخاب لباس فرمالیته

یادگاری عروسی

زوجی که از ترس کرونا هنگام خرید کل فروشگاه را اجاره می‌کنند! +عکس

یک زوج آمریکایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در هنگام خرید، سوپرمارکت را به مدت یک ساعت اجاره می‌کنند.
کد خبر: ۱۳۴۹۴۴۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که یک مرد آمریکایی به نام لوکاس برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، سوپر مارکتی را به مدت یک ساعت اجاره می‌کند. او گفت:" من و همسرم، سوپرمارکت را برای یک ساعت در هفته اجاره می‌کنیم تا بتوانیم با خیال راحت مواد غذایی خود را خریداری کنیم. "
 
زوجی که از ترس کرونا هنگام خرید کل فروشگاه را اجاره می‌کنند!

لوکاس و همسرش نه تنها به مسافرت، رستوران یا به مهمانی نمی‌روند، بلکه از رفتن به سوپرمارکت با خریداران دیگر نیز خودداری می‌کنند. در همین راستا لوکاس گفت: "ما مثل بقیه به خرید می‌رویم، اما وضع مالی خوبی داریم و از آن به نفع خود استفاده می‌کنیم. من در واقع یک فروشگاه مواد غذایی را برای یک ساعت اجاره می‌کنم و در آن یک ساعت کسی حق ندارد به مغازه بیاید".

او همچنین گفت: "ما به صاحب سوپرمارکت پول دادیم تا همه چیز را به خوبی ضدعفونی کند و تنها افرادی باشیم که در آنجا خرید می‌کنند، بنابراین مجبور نیستیم برای خرید با افراد دیگر یک جا باشیم". برای کسانی که نمی‌دانند اجاره یک سوپرمارکت چقدر هزینه دارد، او توضیح داد: "در واقع اجاره دادن سوپرمارکت بعد از بسته شدن آن در عصر ارزان‌تر خواهد بود، اما این با برنامه ما مطابقت ندارد. ما فقط به یک کارمند اجازه حضور می‌دهیم و او باید لباس محافظ کامل و ماسک صورت بپوشد. "
newsQrCode
برچسب ها: زوج کرونا فروشگاه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها