به گزارش جام جم آنلاین، پیاز غنی از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد اما سرشار از ویتامین و مواد معدنی است.
این سبزی همچنین دارای ویتامین C زیادی است که در تنظیم سلامت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن، ترمیم بافت، جذب آهن و مراقبت از سلولها در برابر سرطان مفید است.
عملکرد قلب را بهبود می بخشد
پیاز با التهاب های بدن مقابله میکند و سطح کلسترول خون را کاهش میدهد که خطر بیماریهای قلبی را هم کم میکند. همچنین به کاهش فشار خون بالا کمک و از لخته شدن خون و سکته قلبی جلوگیری می کند.
کنترل کردن قند خون
خوردن پیاز میتواند به کنترل قند خون کمک کند، این موضوع به طور ویژه در افرادی که پیشزمینه دیابت در آنها وجود دارد بسیار مهم است. بنابراین پیشنهاد میشود در غذای افراد سالمند یا در کنار آن به صورت خام مقدار مشخصی پیاز مصرف شود.
افزایش تراکم بافت استخوانها
یک مطالعه نشان داد زنان سالمند که بیشتر اوقات پیاز میخورند، بیش از ۲۰ درصد خطر شکستگی مفصل ران را در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز نخوردهاند کاهش دادهاند.
بهتر عمل کردن سیستم گوارش
پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای سلامت روده به خصوص در افراد سالمند لازم است.
مبارزه کردن با عوامل پیری زودرس
ویتامینهای A و C و همچنین آنتی اکسیدانهای موجود در پیاز از پوست انسان در برابر اشعههای مضر خورشید محافظت میکند.
همچنین گوگرد موجود در پیاز به نرمی و از بین بردن قارچهای پوستی که در دوران سالمندی شایع است کمک میکند.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با رئیس مرکز پویانمایی صبا مطرح شد
بررسی جامعهشناختی پویش ایران همدل در گفتوگو با عاصمه قاسمی، دکترای جامعهشناسی از دانشگاه ناتینگهام انگلستان
دکتر خجسته، استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد