
به گزارش خبرنگارجام جم آنلاین یزد ، میثم رنجبر با بیان این خبراظهارداشت: با میانجیگری و مساعدت اعضای شورای حل اختلاف ابرکوه در هفته وحدت، فرد قاتل با گذشت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.
وی افزود: شوراهای حل اختلاف رسالت ارزشمندی را انجام میدهند و آن تقویت فرهنگ صلح و سازش و حفظ روحیه اخوت و برادری است که این اقدام در نزد خداوند متعال اجر فراوانی دارد.
این مقام قضایی ضمن قدردانی از این امر خداپسندانه گفت: در آموزه های اسلامی توصیه زیادی به عفو و گذشت وجود دارد و ترویج فرهنگ این سنت حسنه موجب ارتقاء امنیت روانی، توسعه اخلاق و معنویت در جامعه خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است