به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین ، علیاکبر یوسفی بعد از طلای جهان در سنگین وزن و تاریخسازی، عنوان کرد: همان طور که گفتید اولین نفر در سنگینوزن توانستم طلای جهان را کسب کنم. خوشحالم توانستم جا پای باباجانزاده الگوی کشتیام بگذارم، امیدوارم این مدالها ادامه داشته باشد.
ملیپوش ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی کشورمان درباره حضور تماشاگران ایرانی در سالن مسابقات در نروژ، خاطرنشان کرد: تماشاگران ایرانی انرژی دادند، دست تک تک آنها را میبوسم. امیدوارم این موفقیتها ادامه داشته باشد.
یوسفی افزود: حس خوبی از این طلای جهانی دارم و توانستم مادرم را شادترین زن دنیا کنم. این مدال را باافتخار تقدیم مادرم میکنم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا