چالش در تعیین شهریه آموزشگاه های آزاد

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: در تعیین شهریه های مربوط به آموزشگاه های آزاد دچار چالش بزرگی هستیم.
کد خبر: ۱۳۳۷۲۹

عباس دهی صبح دیروز در جمع خبرنگاران یک بار دیگر به مشکل آموزشگاه های آزاد و نحوه تعامل این آموزشگاه ها با آموزش و پرورش و نحوه نظارت بر آن پرداخت و از شهریه های مربوط به این آموزشگاه ها انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار ما، دهی اعلام کرد: شهریه آموزشگاه های آزاد به نرخ روز و براساس نظر سازمان های متولی آن تعیین می شود.
وی افزود: وزارت آموزش و پرورش ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان ملی جوانان ، وزارت کار و امور اجتماعی و چند نهاد دیگر متولی تاسیس آموزشگاه های آزاد هستند و به همین دلیل ساماندهی آنها به چالشی بزرگ تبدیل شده است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش برای نظارت بر کار این آموزشگاه ها، شوراهای نظارتی تشکیل داده است و مردم می توانند تخلفات این آموزشگاه ها را گزارش کنند.
عباس دهی تاکید کرد: در صورت افزایش تخلفات آموزشگاه های آزاد علمی ، مجوز آنها لغو می شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از گفتگوی مطبوعاتی خود اعلام کرد: هیچ یک از مدارس دولتی هنگام ثبت نام نباید وجهی را به عنوان شهریه از دانش آموزان دریافت کنند و تنها مجاز به دریافت هزینه 2500تومانی طرح سنجش بیمه نوآموزان و هزینه کتابهای درسی هستند.
وی اعلام کرد: به جز مدارس غیرانتفاعی ، شاهد و استعدادهای درخشان ، بقیه مدارس مجاز به دریافت هیچ وجهی از دانش آموزان غیر از آنچه اعلام شده ، نیستند.
مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخ به شکایات آموزش و پرورش از نظارت جدی بر شهریه مصوب مدارس غیرانتفاعی خبر داد و گفت: اخذ هرگونه وجه خارج از شهریه های مصوب برای مدارس غیرانتفاعی غیرقانونی است.
وی افزود: دستورالعمل ثبت نام مدارس غیرانتفاعی در اسفند سال گذشته ابلاغ شده است که براساس آن ، مدارس غیرانتفاعی براساس میزان خدمات دهی به دانش آموزان شهریه ها را تعیین می کنند.
دهی همچنین گفت: هنگام ثبت نام در مدارس دولتی هیچ اجباری برای پرداخت شهریه کلاسهای فوق برنامه وجود ندارد.
این مقام مسوول در آموزش و پرورش همچنین اعلام کرد: ثبت نام پایه اول ابتدایی از نیمه دوم اردیبهشت آغاز شده است و سایر پایه های تحصیلی نیز بعد از اعلام نتایج امتحانات از نیمه دوم تیرآغاز می شود.
وی سرانه دانش آموزی را 17هزار تومان برای هر دانش آموز اعلام کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها