طرز تهیه رب انار خانگی

ترش و پرخاصیت

رب‌ انار که در تهیه انواع غذاها از قبیل فسنجان، اکبرجوجه، انواع کباب یا خوراک و... استفاده می‌شود، خواص بسیار بالایی دارد و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند فشارخون، قندخون و تقویت قلب و عروق و کبد موثر است.
رب‌ انار که در تهیه انواع غذاها از قبیل فسنجان، اکبرجوجه، انواع کباب یا خوراک و... استفاده می‌شود، خواص بسیار بالایی دارد و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند فشارخون، قندخون و تقویت قلب و عروق و کبد موثر است.
کد خبر: ۱۳۳۷۲۴۸

در عین‌حال خیلی راحت در خانه تهیه‌ شده و احتیاج به مواد و لوازم خاصی ندارد.

مواد لازم:

دانه ‌انار: 5لیوان
آب: یک لیوان
نمک: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

انارها را شسته و دانه‌هایش را جدا می‌کنیم. فقط نباید پوست‌ سفید آن مخلوط دانه‌ها شود. یک لیوان ‌آب و دانه‌های انار را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا بجوشد و وقتی به‌جوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یک‌بار آن را هم‌زده و با پشت کفگیر دانه‌های انار را له می‌کنیم. وقتی آب دانه‌های انار در آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب انار را از صافی رد می‌کنیم.

دانه‌ های اناری که آب آنها کامل در نیامده را دوباره در قابلمه ریخته و با کمی آب می‌جوشانیم. آب انار به‌دست آمده را در قابلمه ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا جوشیده و غلیظ شود؛ البته باید چند دقیقه یک‌بار آن را هم بزنیم تا ته نگیرد و در نهایت نمک را به آن اضافه‌ کرده و کمی هم می‌زنیم سپس رب‌انار را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی خنک شد آن را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگه‌داری کرده و برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می‌کنیم.

نکات آشپزی

می‌توانیم دانه‌ های انار را در چرخ‌گوشت ریخته و آب آن را بگیریم که باعث سرعت کار می‌شود.

مزه رب‌ انار بستگی به طعم انار دارد که ترش، شیرین یا ملس باشد و اضافه‌کردن شکر باعث زود خراب‌شدن آن می‌شود.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها