غذاهای ایرانی

طرز تهیه کوفته ساده؛ آسان، خوشمزه و راحت

کوفته از آن دست غذاها است که مانند کتلت طرفداران بسیار دارد اما به علت این که در ذهن بسیاری جا گرفته که غذای سختی است و باید زمان زیادی برای پخت آن به کار برد معمولا از وقت صرف کردن برای این غذا فرار می‌کنند.
کوفته از آن دست غذاها است که مانند کتلت طرفداران بسیار دارد اما به علت این که در ذهن بسیاری جا گرفته که غذای سختی است و باید زمان زیادی برای پخت آن به کار برد معمولا از وقت صرف کردن برای این غذا فرار می‌کنند.
کد خبر: ۱۳۳۵۵۴۴

به گزارش جام جم آنلاین، کوفته در شهرهای مختلف به شکل‌های مختلف پخته می‌شود در ادامه طرز تهیه کوفته ساده را می‌خوانید.

مواد لازم برای تهیه کوفته ساده :

آرد ۴ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری

برنج ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

هویج ۳ عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل به اندازه کافی

سیب زمینی ۱ عدد

طرز تهیه و دستور پخت کوفته ساده :

۱. ابتدا برنج را بپزید و آبکش کنید.

۲. هویج و پیاز را پوست کنده و رنده کنید.

۳. گوشت چرخ کرده را بانمک و ادویه و آبلیمو جعفری خرد شده برنج و زرده تخم مرغ و پیاز و هویج رنده شده به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

۴. آرد را بر روی سطح کار بپاشید و مخلوط مواد کوفته را بر روی سطح کار پهن کنید و سیب زمینی رنده شده را به مواد کوفته اضافه کنید و مواد کوفته ساده را به اندازه‌هایی که دوست دارید دربیاورید.

۵. کوفته‌ها را درون قابمه‌ای بچینید و روی کوفته‌ها دو لیوان آب مخلوط شده با ادویه و رب گوجه فرنگی و آبلیمو بریزید و اجازه دهید تا کوفته‌ها بر روی حرارت ملایم پخته شوند.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها