پنیر ماده غذایی خوبی برای صبحانه نیست

صبح خود را با یک صبحانه مناسب، عالی و مفید شروع کنید، صبحانه‌ای که باعث افزایش انرژی و رفع سستی و رخوت صبحگاهی شود.
کد خبر: ۱۳۲۳۴۸۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ اگر شما هم جزء افرادی هستید که صبح‌ها بعد از برخاستن از رختخواب، همچنان بی حال بوده و مدام خمیازه می‌کشید، و هرچقدر هم می‌خوابید تاثیری ندارد! برای رفع سستی، بی حالی و خستگی، صبح خود را با یک صبحانه مناسب، عالی و مفید شروع کنید، صبحانه‌ای که باعث افزایش انرژی و رفع سستی و رخوت صبحگاهی شود.

برای اینکه به خواب آلودگی و سستی صبحگاهی و کسالت نیمروزی دچار نشوید، اولین اقدام صرف صبحانه‌ای با کیفیت بالاست، مقدار انرژی دریافتی در صبحانه برای خانم‌ها ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری و در آقایان حدود ۵۰۰ کالری است.

متأسفانه، بیشتر مردم به صبحانه اهمیتی نمی‌دهند و این وعده غذایی مهم را نادیده می‌گیرند، و از میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند، رایج‌ترین ماده مصرفی نان و پنیر است.
پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست؛ چون از نظر طب سنتی، مزاج پنیر تازه سرد و‌تر بوده و بر رخوت و سستی صبحگاهی می‌افزاید و مانع فعالیت مغزی کامل که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است می‌شود.

در طب سنتی، برای زدودن رخوت و سستی صبحگاهی و افزایش فعالیت مغز، مواد غذایی زیر برای صبحانه توصیه می‌شود:

غذا‌هایی که از غلات (گندم، جو دوسر و..) تهیه شده و با شیر مصرف می‌شوند که البته شیر باید کم چرب باشد.

کلوچه خانگی، املت، نان نان سبوس دار، کره بادام زمینی و موز ارده و عسل، کره مربا، حلوا ارده، شیرعسل، عدسی با گلپر، فرنی با مربا، نیمرو نیز جزء بهترین‌ها هستند.

در حالت کلی، غذا‌هایی با طبع گرم، برای وعده صبحانه مناسب هستند و رخوت و سستی را از بدن می‌زدایند.
البته کسانی که از پنیر استفاده می‌کند و طبع سرد دارند باید احتیاط کنند و از مصلحات آن مانند گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان استفاده کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها