به گزارش جام جم آنلاین، برنج غذایی اساسی در سراسر جهان است به ویژه در کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین.
اگرچه برخی ترجیح می دهند برنج خود را در حالی که تازه و گرم است بخورند اما بهتر است بدانید که برخی از دستورالعمل ها مانند سالاد برنج یا سوشی با استفاده از برنج سرد تهیه می شوند. با این وجود ممکن است از خود بپرسید که آیا خوردن برنج سرد بی خطر است؟
محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دولاره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یک بار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته ها در نهایت توسط باکتری های مفید روده تجزیه می شوند.
این نوع نشاسته اشتهای شما را کنترل می کند و به عنوان هورمون های کنترل کننده دیابت و چاقی نیز شناخته می شوند.
خوردن برنج سرد یا گرم شده خطر مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس را افزایش می دهد که ممکن است باعث گرفتگی شکم، اسهال یا استفراغ در طی 15 تا 30 دقیقه از زمان بلع آن شود.
این نوع باکتری در خاک موجود است و برنج را آلوده می کند همچنین دارای غلافی است که حتی اگر برنج دردمای بالایی نیز پخته شود بازهم زنده می ماند. اگر شما برنج را در دمای اتاق خنک کنید رشد این باکتری بیشتر می شود.
هر کسی که برنج آلوده مصرف کند ممکن است مسمومیت غذایی پیدا کند اما کسانی که دارای سیستم ایمنی آسیب دیده یا ضعیف هستند مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر عفونت باشند.
منبع: برنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد