آزادی 58 پلیس گروگان گرفته شده در جنوب بولیوی

پنجاه و هشت نفر از ماموران پلیس بولیوی که روز چهارشنبه به دست عده ای تظاهر کننده در میدان گازی مهم جنوب این کشور گروگان گرفته شده بودند پنج شنبه به وقت محلی ازاد شدند.
کد خبر: ۱۳۱۶۲۶

به گزارش خبرگزاری فرانسه منابع پلیس با اعلام این خبر افزودند ساکنان کاراپار نیز در جنوب بولیوی سومین تاسیسات این میدان گازی موسوم به مارگاریتا را که بدست شرکت پترو براس برزیل اداره میشود بطور مسالمت امیز اشغال کردند اما این اقدام موجب قطع صدور نفت گاز طبیعی از این میدان به بولیوی نشد.
چند ساعت پس از تایید 44 قرار داد امضائ شده میان ده شرکت نفتی بزرگ خارجی فعال در این کشور در اکتبر گذشته تظاهر کنندگان این میدان گازی را اشغال کردند به گفته فرمانده پلیس محلی بین وزیر کشور و روستائیان یاکوئیبا که در پی تظاهرات خشونت امیز روز چهارشنبه پنجاه وهشت پلیس را به گروگان گرفته بودند توافقنامه ای امضا شده است.
تظاهر کنندگان همچنین جاده بولیوی به ارژانتین را در پنج نقطه مختلف مسدود کردند. بین دو استان گران شاکو که یاکوئیبا در ان قرا ردارد و اوکونور بر سر این میدان گازی نزدیک به یاکوئیبا اختلاف وجود دارد.
ساکنان این استانها این میدان گازی مهم را متعلق به استان خود می دانند ومدعی در امد حاصل از ان هستند که سالانه بیست و پنج میلیون دلار است.
دولت برزیل پیشنهاد کرده است جمعه نشستی با نمایندگان تظاهرکنندگان در لاپاز برگزار شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها