جام جم آنلاین کرمانشاه، وی ادامه داد: در تحقیقات کارآگاهان مشخص شد جوانی 30 ساله ضمن برقراری ارتباط با آشنایان و سوء استفاده از اعتماد آنها به بهانه اینکه قادر است به صورت اقساطی و بوسیله چک برای آنها خودرو تهیه و سپس با قیمتی بیشتر آن را در بازار بفروش برساند، اقدام به کلاهبرداری کرده است.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه متهم با همین روش از 19 نفر مبلغ 100 میلیارد ریال کلاهبرداری و اخاذی کرده بود، گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات همه جانبه خود را برای شناسایی مخفیگاه و دستگیری وی آغاز کردند.
سردار سلمانی تصریح کرد: کارآگاهان پس از تلاش فراوان مخفیگاه متهم را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.
وی در پایان با اشاره به اعتراف متهم دستگیر شده به کلاهبرداری میلیاردی به بهانه خرید و فروش خودرو، از تشکیل پرونده ای در این خصوص و معرفی وی به دستگاه قضائی خبر داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان