مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:
کنسرو ذرت: یک عدد
پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی:
۱. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید.
۲. ادویهها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنید و
۳. زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد