حکم مدیرعاملی بذرپاش در پارس خودرو امضا شد

فارس: حکم مدیرعاملی مهرداد بذرپاش در پارس خودرو روز گذشته توسط قلعه بانی مدیر عامل سایپا امضا شد.
کد خبر: ۱۳۰۵۰۱

مهرداد بذرپاش 28 ساله و رئیس سابق شورای مشاوران ریاست جمهوری است که جایگزین محمدحسین امیری بعد از چند سال مدیریت در پارس خودرو شد.
وی همچنین عضو هیات مدیره شرکت پارس خودرو نیز می باشد. این در حالی است که بذرپاش در تاریخ 15 اسفند سال گذشته خبر انتصاب خود به سمت مدیرعاملی پارس خودرو تائید نکرده بود و ابراز داشته بود: من هم مانند شما خبرهایی در سایتها شنیدهام که به سمت مدیرعامل پارس خودرو معرفی شدم ولی هنوز قطعی نیست و تائید نمیکنم.
یک مقام آگاه در این خصوص به خبرنگار ما گفته بود: از قرار معلوم چند کار برای بذرپاش در نظر گرفته شده بود که در نهایت تصمیم به حضور بذرپاش در پارس خودرو گرفته شد و هیات مدیره شرکت حکم مدیرعاملی و عضویت در هیات مدیره پارس خودرو صادر کرد.
به گزاذرش خبرنگار فارس، شرکت پارس خودرو که از زیرمجموعههای سایپا به شمار میرود با سرمایه 120 میلیارد تومانی دارای 14 هزار و 205 سهامدار حقوقی و حقیقی است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها