نزاع 2رقیب با مرگ یکی از آنها پایان گرفت

به دنبال قتل یک جوان در شرق تهران تلاش برای دستگیری دو موتورسواری که مرتکب جنایت شده و از محل حادثه متواری شده اند، آغاز شد.
کد خبر: ۱۳۰۲۷۹

بعدازظهر روز گذشته و به دنبال درگیری میان دو موتورسوار و یک جوان در خیابان طاووسی در حوالی نارمک ، دقایقی بعد جوانی که از سوی موتورسواران مورد حمله قرار گرفته بود به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد و عاملان جنایت بسرعت از محل متواری شدند.
با گزارش موضوع این جنایت به مرکز فوریت های پلیسی 110 و عزیمت ماموران کلانتری 127 به محل ، صحنه جنایت حفظ و موضوع به بازپرس ویژه قتل تهران گزارش شد.

آغاز تحقیقات

با حضور بازپرس ویژه قتل تهران در محل و تحقیق در ارتباط با این حادثه ، معلوم شد مقتول امیر نام دارد که از چندی پیش با جوانی به نام میلاد به دلیل علاقه مندی به دختری از سوی هر دو نفر، با یکدیگر اختلاف داشته اند.
سرهنگ مهدی احمدی ، رئیس مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی تهران بزرگ در این ارتباط به خبرنگار ما گفت: با عزیمت یک تیم تحقیقاتی از ماموران شعبه 10 پلیس آگاهی تهران به محل و تحقیق از اهالی محل ، معلوم شد یکی از موتورسواران جوانی به نام میلاد بوده است که با دوست خود به جوان مقتول حمله کرده است.
سرهنگ احمدی تصریح کرد: پس از دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی ، پرونده این جنایت به دستور بازپرس ویژه قتل تهران به شعبه 10 پلیس آگاهی ارجاع شده است تا نسبت به دستگیری دو متهم فراری اقدام شود.
وی اضافه کرد: پس از آغاز مرحله دیگری از تحقیقات مشخص شد میلاد پس از ارتکاب جنایت هراسان به محل سکونت خود مراجعه و با در اختیار گرفتن مقادیری لباس محل را ترک کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها