سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
طعم خوب این غذا میتواند باعث شود این خوراک به برنامه ثابت غذایی سالمندان اضافه شود.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: نصف
پوست لیموترش: ۳ قاشق غذاخوری
خلال بادام: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک: یک عدد
فلفل دلمهای کوچک: نصف
هویج کوچک: یک عدد
لوبیا سبز: ۱۰۰ گرم
سیر تازه: ۳ حبه
زنجبیل تازه: یک قاشق مرباخوری
روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
در قابلمه مناسبی کمی روغن کنجد ریخته و روی حرارت میریزیم و وقتی داغ شد پیاز و سیر را پوستکنده و خردکرده و در روغن ریخته و تفت میدهیم.
سینهمرغ را شسته و به سیر و پیاز اضافهکرده و بعد از کمی تفتدادن به آن نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، زنجبیل تازه رندهشده، پوست رندهشده لیمو (که قبلا تلخی آن گرفتهایم)، فلفل دلمهای، هویج و لوبیاسبز شسته و خردشده و خلال بادام اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن و مخلوط کردن یک لیوان آبجوش به مواد اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم.
وقتی همه مواد پخت سینه مرغ را ریشریش کرده و در ظرف مناسبی ریخته و با نان یا برنج سرو میکنیم. اگر منع مصرف ندارید میتوان در انتها کمی شکر به خوراک اضافه کرد.
نکات آشپزی:
*به جای خلال بادام میتوان از خلالهای دیگر مثل خلال پسته یا مغز گردوی خردشده هم استفاده کرد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد