در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خوزستان توریسم
مواد لازم :
طرزتهیه :پیازهارو خورد میکنیم وکمی تفت میدهیم بعد جگر را اضافه میکنیم وهم میزنیم گوجه .رب.ادویه .نمک رااضافه و خوب هم میزنیم تاسرخ شوند بعد اب اضافه میکنیم و شعله را کم میکنیم تابپزد منتظر میمانیم تا اب ان تمام شود وجگرها پخته شوند .البته، برای لذیذ تر شدن طعم آن چند تیکه خوش گوشت یا دنبه می توان استفاده کرد. نوش جان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر