
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فتوکده
● ریواس : ۵۰۰ گرم
● نعنا و جعفری : ٣۰۰ گرم خرد شده
● گوشت : ۴۰۰ گرم یا کمتر (از مرغ هم میتونید استفاده کنید)
● پیاز : ۱ عدد
● رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
● فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، لیمو عمانی
1- پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید
2- رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید
3- گوشت (خورشی یا ماهیچه یا مرغ) را هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید
4- به مدت ۴۵ دقیقه به انتهای پخت مانده، نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید
5- نمک غذا رو اندازه کنید آنها را به تکه های بزرگ، تقریبا ۵ سانتی برش بزنید و با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش، ریواس ها رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید
6- با پلو نوش جان کنید
● ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میرود، زیاد تفتشون ندید و بزارید با گرمای خورش هم پخته میشود
● ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست، خیلی باریک و کم حجم میشند، اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید، حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید
● این خورش خیلی مزه خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ی ریواس متفاوتش میکند، ما در این دستور یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»
نوام چامسکی، فیلسوف و نظریهپرداز آمریکایی در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»: