طعمی،اشتها بر انگیز و بی نظیر

طرز تهیه آش آلو

طعم آلو که به خورد سبزی های معطر رفته، طعم بسیار باب طبع و لذیذ ی به این غذا می دهد. این میزان مواد برای 4 نفر مناسب می باشد. “آش آلو” را می توانید در مدت 70 دقیقه درست کنید
کد خبر: ۱۲۹۲۶۸۲

طرز تهیه آش آلوبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم آش آلو

  • برنج:  100 گرم
  • سبزی های معطر:500 گرم                         
  • گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند:  250 گرم
  • آلوی بدون هسته:300 گرم
  • پیاز بزرگ:4 عدد
  • روغن، نمک و فلفل:به اندازه دلخواه
  • طرز تهیه آش آلو
  • طرز تهیه آش آلو

    آلو را به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید . 

    سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود. سپس دو عدد از  پیازها را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

    2 عدد دیگر از پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرد و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و ورز دهید.سپس  گوشت را به اندازه گلوله های 2 سانتی متری در بیاورید و داخل پیاز تفت دهید تا کمی سرخ شود.

    بعد داخل قابلمه حدود یک لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت را کاملا کم کنید تا  گلوله های گوشت به آرامی بپزد.

    در این فاصله برنج را با آب گرم بشویید . سبزی های شسته شده را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، برنج و آلوی خیس داده شده را به همراه آبش ، به قابلمه آش اضافه کنید.

    همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت پخت مواد ، آش جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها