
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- برنج: 100 گرم
- سبزی های معطر:500 گرم
- گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند: 250 گرم
- آلوی بدون هسته:300 گرم
- پیاز بزرگ:4 عدد
- روغن، نمک و فلفل:به اندازه دلخواه
طرز تهیه آش آلو
آلو را به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید .
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود. سپس دو عدد از پیازها را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
2 عدد دیگر از پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرد و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و ورز دهید.سپس گوشت را به اندازه گلوله های 2 سانتی متری در بیاورید و داخل پیاز تفت دهید تا کمی سرخ شود.
بعد داخل قابلمه حدود یک لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت را کاملا کم کنید تا گلوله های گوشت به آرامی بپزد.
در این فاصله برنج را با آب گرم بشویید . سبزی های شسته شده را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، برنج و آلوی خیس داده شده را به همراه آبش ، به قابلمه آش اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت پخت مواد ، آش جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان