نوشیدنی محبوب فصل گرم

طرز تهیه موهیتو

لازم نیست هروقت دلتان موهیتو خواست در رستوران آن را سفارش دهید بلکه ما طرز تهیه موهیتو را به شما آموزش می‌دهیم که این نوشیدنی شیک و همه‌پسند را  با لیمو و نعناع خوش‌عطر به راحتی در منزل تهیه کنید.
کد خبر: ۱۲۸۸۷۰۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل گاله 

مواد لازم
نعنا تازه۱۰ برگ

لیمو ترش تازهیک عدد

شکردو قاشق غذاخوری

یخ قالبییک فنجان

سودا (آب گازدار)نصف فنجان

مرحله اول

برگ‌های نعناع و یک برش از لیمو را داخل یک لیوان محکم بریزید و با استفاده از گوشت‌کوب برقی خرد کنید تا آب لیمو و روغن نعناع بیرون بیاید.

 

مرحله دوم

دو برش دیگر لیمو را به همراه شکر اضافه کنید و دوباره با گوشتکوب برقی خرد کنید تا دوباره آب لیمو بیرون بیاید. حالا یخ‌های مکعبی را داخل لیوان بریزید و لیوان را با آب گازدار (سودا) پر کنید.

مرحله سوم

هم بزنید، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود باز هم شکر اضافه کنید. حالا نوبت آن است که با الهام گرفتن از تصاویر گارنیش کردن موهیتو و یا طبق سلیقه و ذوق خودتان لیوان را با کمک شکر و نعناع و لیمو تزئین کنید.

 

 

موهیتو را می‌توان با استفاده از سیروپ‌های تجاری موهیتو نیز تهیه کرد یا حتی از موهیتوهای آماده استفاده کرد اما به شما قول می‌دهیم هیچ‌کدام عطر و طعم موهیتو یی که خودتان درست کرده باشید را ندارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها