به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، گولاش یک غذای مقوی و پر انرژی است که در آن گوشت استفاده میشود.
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان) | 1 کیلو |
روغن | 1 پیمانه سرخالی |
پیاز سرخ کرده | 2 یا 3 قاشق سوپخوری |
سیر خرد شده | 3 حبه |
گوجه فرنگی | 500 گرم |
فلفل دلمه ای | 3 عدد |
آرد | 1 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد