مارک هاکل، کلانتر بخش ماکومب اعلام کرد، مردی که مظنون به قتل همسر و قطعه قطعه کردن بدن او است روز یکشنبه 4 مارس در فاصله حدود 300 مایلی منزل مسکونی اش دستگیر شده است.
کد خبر: ۱۲۸۰۵۴
به گزارش شبکه تلویزیونی CNN، استفان گرانت پس از اینکه پلیس نیم تنه همسرش را در گاراژ منزل مسکونی آنها در روز شنبه کشف کرد ناپدید شده بود. پلیس سایر قطعات بدن تارا لین گرانت را در پارکی نزدیک به خانه آنها که در واشنگتن تاون شیپ در 30 مایلی حومه دیترویت واقع است، پیدا کرده بود.
مارک هاکل، کلانتر بخش ماکومب گفت استفان گرانت در شمال میشیگان و در فاصله حدود 300 مایلی منزل مسکونی اش دستگیر شده است.
او افزود، ما هنوز نمی توانیم جزییات دستگیری او را فاش کنیم، اما تلاش می کنیم او را بازگردانیم.
از سوی دیگر باربارا آلن سخنگوی بیمارستان پتوسکی در شمال میشیگان گفت، استفان گرانت در شرایط وخیمی صبح یکشنبه در این بیمارستان بستری شده است. او افزود، فعلا نمی تواند اطلاعات بیشتری رادر این مورد بدهد.
تارالین گرانت از روز 9 فوریه دیگر مشاهده نشده بود و استفان گرانت شوهرش 5 روز پس از این تاریخ مفقود شدن او را گزارش داد.
آنها دارای 2 کودک یک دختربچه 6 ساله و یک پسر 4 ساله هستند که هم اکنون نزد خویشاوندان زندگی می کنند.
گرانت 37 ساله گفته بود در مفقود شدن همسرش بیگناه است اما پلیس در روز جمعه و شنبه در جستجوها توانست قطعات بدن این زن 34 ساله را در گاراژ خانه و در پارکی نزدیک کشف کند.
دیوید گریم، وکیل گرانت گفته است، موکلش دارای روحیه خودکشی بوده است.