در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
تره، ترپچه، ریحان، شاهی، نعنا، پیازچه، جعفری، ترخون.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، البته سبزی هایی که در سبزی خوردن استفاده می شود کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و خودتان می توانید مواردی را اضافه یا کم کنید. اما 6 مورد اول در معمولاً حتما در سبزی خوردن می بینیم ولی جعفری و ترخون در بعضی جاها در بین سبزی خوردن قرار نمی گیرد.
روش های مختلفی برای تازه نگهداشتن سبزی وجود دارد اما قبل از قرار دادن سبزی در یخچال به هر روشی، این نکات را حتما رعایت کنید :
√ همیشه سبزی را خیلی سریع پاک کنید. چون برگ های زرد و پلاسیده موجود در بین سبزی پاک نشده موجب می شود سبزی زودتر خراب شود.
√ بعد از پاک کردن سبزی خوردن آن را خوب بشویید و ضدعفونی کنید.
√ برای رفع گل و لای، سبزی ها بیش از 10 الی 15 دقیقه سبزی در آب نمانند، زیرا تغییر رنگ داده و پلاسیده می شوند.
√ برای ضدعفونی کردن می توانید از مواد طبیعی مانند سرکه و یا نمک استفاده کنید.
√ سبزی را برای 1 ساعت در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
√ بعد سبزیها را در یک پارچه نخی پهن کنید تا 3 الی 4 ساعت کاملاً آب آن گرفته شود. سبزی اگر آب داشته باشد و داخل یخچال قرار دهید، سریع پلاسیده می شود. هر نیم ساعت هم سبزی ها را زیر و رو کنید تا سبزیهایی که در زیر قرار دارند هم آب آنها گرفته شود.
یکی از بهترین روشهای تازه نگهداشتن سبزی، قرار دادن ساقه آن در آب و پوشاندن برگ هایش با پلاستیک است. دور پلاستیک را کش گذاشته یا با نخ ببندید.
می توانید از لیوان های در دار هم برای نگهداری سبزی استفاده کنید.
این روش شاید یکی از رایج ترین روش های نگهداری کاهو است که شامل شستن و خشک کردن برگها، سپس قرار دادن آن ها روی کاغذ و بعد پیچیدن آنها در کاغذ با کمترین هوا و سپس قرار دادن آن در کشوی یخچال است. در این روش، کاغذ رطوبت اضافی سبزی ها را جذب میکند و مانع لزج شدن آن ها میشود. کیسه فریزر نیز مانع گردش پیدا کردن هوای اضافه میشود در نتیجه روند پلاسیدگی را کند میکند و تا 5 روز سبزی سالم میماند پس از 7 روز، برخی از برگ ها پلاسیده میشود اما قابل خوردن است.
در این روش، یک ظرف پلاستیکی با کاغذ پوشیده میشود. سبزیها را در آن قرار می دهند و سپس با لایه ای از کاغذ پوشیده می شود. ظرف را نیز می بندیم جعبه از آسیب رسیدن به سبزی ها پیشگیری می کند. در این روش تا 5 روز سبزی ها سالم و تازه می ماند، پس از 7 روز برخی برگ ها پلاسیده می شود اما قابل خوردن خواهد بود و پس از 10 روز غیر قابل خوردن.
در این روش سبزیها، در یک کیسه قرار می گیرد کمی در آن هوا دمیده میشود، سپس کیسه از بالا پیچیده و با یک باند لاستیکی بسته میشود. هوای کافی باعث تازه ماندن سبزی می شود. در این روش نیز سبزی ها تا 7 روز خوب و سالم می ماند. پس از این سه روش کدام را باید انتخاب کرد؟ برای ترد ماندن و ماندگاری طولانی مدت روش 2 مناسب تر است و در صورتی که قصد ندارید سبزی ها را برای بیش از یک هفته نگه دارید می توانید از دو روش دیگر استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: