طرز تهیه سس سیر

سس‌ها انواع مختلف و طعم‌های متفاوت دارند و می‌توانند به عنوان یک چاشنی طعم فوق‌العاده خوبی به غذاها بدهند. سیر از گیاهانی است که به خاطر طعم و خواصش طرفداران بسیار زیادی دارد.
کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،سس سیر حالت خامه ای شبیه به مایونز دارد و لیمو تازه در کنار طعم بی‌نظیر سیر مزه فوق‌العاده‌ای به این سس بخشیده است. سس سیر به علت و جود سیر در آن خون را رقیق کرده و احتمال بروز سکته را کاهش می‌دهد.

طرز تهیه سس سیر

مواد لازم سس سیر

سیر

1 پیمانه

آب لیمو

1/2 پیمانه

نمک

1 قاشق سوپ‌خوری

روغن کانولا

1/3 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه سس سیر

  1. ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط‌کن) ریخته و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
  2. در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و 2 قاشق از آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا 30 ثانیه مخلوط کنید.
  3. به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه‌ای پیدا کند. (این کار 5 تا 7 دقیقه به طول می‌انجامد.)
  4. سس سیر را به مدت 3 ماه در ظرف در‌بسته در یخچال نگهداری کنید.

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
برچسب ها: سس سیر سس سیر
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها