در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از redfun،گاهی روی اپن و کانتر بهترین جا برای نگهداری از برخی مواد غذایی است، از جمله:
این مواد غذایی را نمیتوان بیشتر از دو هفته در یخچال نگهداری کرد، زیرا با گذشت زمان مزهی خود را از دست میدهند.
روش های نگهداری سیر به مدت طولانی
شاید نگهداری از سبزیجات خارج از یخچال کمی عجیب به نظر برسد؛ اما این سبزیجات بهتر است بیرون از یخچال در محلی خشک و خنک نگهداری شوند.
درست همانند سبزیجات، این مواد غذایی نیز باید بیرون از یخچال نگهداری شوند؛ اما به محض اینکه پوست آنها کنده شد، جای آنها درون یخچال است.
نان را داخل فویل یا کیسه فریزر بپیچید تا رطوبت خود را از دست ندهد، سپس آن را درون فریزر قرار دهید. پیش از سرو نان یخ زده، آن را برای چند دقیقه درون فر بگذارید.
کیک معمولی و کیک یخی اگر محکم درون پلاستیک پیچیده شده باشند تا ۲ هفته سالم میمانند. اما به محض بریدن کیک ۳ تا ۴ روز وقت دارید که آن را مصرف کنید. پای میوه تا ۲ روز بیرون از یخچال سالم خواهد ماند؛ اما پس از آن باید در یخچال نگهداری شود.
برخی از مواد غذایی باید همیشه درون قفسههای کابینت نگهداری شوند، از جمله:
به طور کلی خشکبار تا ۶ ماه سالم میمانند؛ اما توصیه میشود پس از باز کردن درب ظرف خشکبار، آن را در یک محیط بسته نگهداری کنید.
آجیل تا حد امکان دور از هوای آزاد و در یک محیط بسته نگه داشته و هرگز قبل از مصرف پوست آنها را جدا نکنید.
ادویهجات باید در کابینت نگهداری شوند؛ زیرا گرما، هوا و نور همگی دشمن ادویه هستند. ادویه درشت و پودر نشده میتواند تا ۲ سال سالم بماند؛ اما ادویه خرد شده باید تا ۶ ماه بعد مصرف شود.
روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی در کابینت و قفسههای آشپزخانه
برای نگهداری مواد غذایی زیر، یخچال بهترین گزینه ممکن است:
شیر، پنیر، خامه، ماست و سایر لبنیات، باید در طبقهی بالای یخچال قرار بگیرند. دمای این بخش از یخچال معمولاً ثابت بوده و بدین ترتیب مواد غذایی ماندگاری بیشتری دارند.
روش صحیح نگهداری از ماست در منزل و تشخیص ماست فاسد
جای تخم مرغ نه بیرون یخچال است و نه درون در یخچال! در یخچال گرمترین قسمت یخچال است، بنابراین توصیه میشود آنها را درون شانه روی یکی از طبقات یخچال نگهداری کنید.
نحوه نگهداری و بستهبندی قارچ بسیار حائز اهمیت است. پس از باز کردن بستهبندی قارچ، آن را در یک پوشش پلاستیکی محکم بپیچانید و درون یخچال قرار دهید.
تمامی سبزیجات به جز سبزیجات خاص، بهتر است درون یخچال نگهداری شوند. سبزیجات را در کنار میوههایی مانند سیب، کیوی، انبه و میوههای خانوادهی هلو قرار ندهید تا فاسد نشوند.
: نحوه نگهداری تربچه در یخچال با سه روش آسان و کاربردی
تمامی میوهها به جز موز، مرکبات و خانوادهی خربزه، باید در یخچال نگهداری شوند. میوهای که پوست آن کنده شده نیز باید در یک محفظه پلاستیکی درون یخچال نگهداری شود.
قبل از قرار دادن پنیر در یخچال، با چاقو سطح آن را صاف کرده و یک لایه از روی آن بردارید. سپس روی آن را با کاغذ پوستی بپوشانید. هر پنیر باید به صورت جداگانه بستهبندی شود. از قرار دادن پنیر در کیسهی پلاستیکی خودداری کنید؛ زیرا پنیر مواد شیمیایی پلاستیک را به خود جذب میکند و برای سلامتی انسان خطرناک است.
روشهای مختلف نگهداری از پنیر
گوشت باید در طبقات پایین یخچال، یعنی سردترین نقطهی آن نگهداری شود. وقتی گوشت یخ زده خریداری میکنید، تا ۴ روز وقت دارید که یخ آن را آب کنید.
پیش از آنکه ماهی را درون یخچال قرار دهید، آن را شسته و کاملاً خشک کنید؛ سپس درون یک پلاستیک یا کاغذ بپیچید. پیش از مصرف ماهی را بو کنید و اگر بوی زنندهای میداد، آن را دور بیاندازید.
پای حاوی تخم مرغ را طوری بستهبندی کنید که مقداری هوا در محفظه آن بماند، سپس در یخچال قرار دهید.
با سبزی خوردن باید مانند گل رفتار شود. ساقه سبزیهای پربرگ و آبدار مانند ریحان و جعفری را در آب قرار دهید، سپس روی آنها روکش پلاستیکی بکشید. این سبزیجات به مدت ۵ روز تازه خواهند ماند.
: با این راهکارها مواد غذایی در یخچال فاسد نمیشوند!
مواد غذایی درون فریزر تا مدتها ماندگاری دارند و سالم میمانند. ابتدا با اصول فریز کردن مواد غذایی با ترفندهای خاص آشنا شوید و سپس ادامه مطلب را مطالعه کنید:
بهترین محل نگهداری گوشت خام که هنوز بستهبندی آن باز نشده، در فریزر است. گوشت گاو به مدت ۶ ماه، گوشت گوساله و مرغ به مدت ۴ ماه و سوسیس تا ۲ ماه در فریزر سالم میمانند.
ماهی معمولاً ۶ ماه در فریزر دوام میآورد؛ اما برخی ماهیها تا ۳ ماه بیشتر سالم نمیمانند. برای نتیجهی بهتر، ماهی بدون بستهبندی را درون فریزر بگزارید تا یخ بزند، سپس آن را در آب نزدیک به یخ زدن فرو کنید و مجدداً درون فریزر بگذارید. آن قدر این کار را تکرار کنید تا یک لایه یخ دور ماهی ایجاد شود. سپس میتوانید آن را در پلاستیک بپیچید و در فریزر نگهداری نمایید. یک راه سادهتر بستهبندی ماهی با فویل پلاستیکی و نگهداری در فریزر است.
پای و کراست پای پخته و نپخته را در فریزر نگهداری کنید. کراست پای خام به مدت دو ماه، پای خام به مدت سه ماه و پای یا کراست پخته به مدت ۴ ماه در فریزر سالم میمانند.
کیک یخ نزده و نبریده را با پلاستیک و فویل روکش کنید و به مدت چندین ماه در فریزر نگهداری کنید. برای آب شدن کیک، آن را چند روز قبل از سرو به یخچال منتقل کنید.
فریزر بهترین مکان برای نگهداری از دانههای قهوه است. این دانهها در فریزر مدت بیشتری سالم مانده و مزه خود را حفظ خواهند کرد.
میتوانید پس از کندن پوست لیمو شیرین، لیمو ترش، گریپفروت و پرتقال، پوست آنها را برای مصارف مختلف در کیسه فریز ریخته و در فریزر نگهداری کنید.
۱۹ ماده غذایی که نباید داخل فریزر بگذاریم!
در این مقاله آموختیم که شرایط نگهداری از خوراکیها در منزل با توجه به نوع ماده غذایی، با یکدیگر متفاوت است و یاد گرفتیم که با رعایت نکات مهم در بستهبندی مواد غذایی، کیفیت و دوام مواد غذایی خود را تا حد زیادی افزایش دهیم.
مراقب باشید که مادهی غذایی خود را کجا نگهداری میکنید. مرکبات و موز برعکس سایر سبزیجات و میوهها باید بیرون از یخچال نگهداری شوند؛ حتی میتوانید از این میوهها به عنوان تزئین و دکور خانهی خود استفاده کنید.
در پایان پیشنهاد میکنیم با راه های تشخیص تازگی مواد غذایی پر کاربرد روزانه نیز آشنا شوید. اگر فکر میکنید چیزی از قلم ما افتاده، خواهشمندیم اطلاعات و تجربیات خود را با ما و همراهان ستاره به اشتراک بگذارید. از همراهی شما سپاسگزاریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد