بیش از ۳۶۲ هزار نفر در کنکور ۹۹ انتخاب رشته کردند

سخنگوی سازمان سنجش با اشاره به آمار انتخاب رشته در کنکور ۹۹ گفت: تاکنون بیش از ۳۶۲ هزار نفر در کنکور سراسری سال ۹۹ انتخاب رشته کرده اند.
کد خبر: ۱۲۷۷۳۷۲

به گزارش جام جم آنلاین ، مهر نوشت: فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت: انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۹۹ از دوم مهرماه ۹۹ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شده و مهلت انتخاب رشته تا دوشنبه ۷ مهرماه تمدید شده است.

وی افزود: تاکنون از میان یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری ۹۹ شده‌اند تعداد ۳۶۲ هزار و ۲۶۴ نفر نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده‌اند.

وی افزود: داوطلبان تا ساعت ۲۴ امشب دوشنبه ۷ مهر ۹۹ فرصت دارند بر اساس دستورالعمل نحوه انتخاب رشته اینترنتی، ۱۵۰ کدرشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

سخنگوی سازمان سنجش یادآور شد: دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۹ از روز ۳۱ شهریور منتشر شده است و تاکنون دو اصلاحیه برای دفترچه منتشر شده است که لازم است داوطلبان برای انتخاب رشته و یا ویرایش فرم مربوطه دو اصلاحیه مذکور را نیز مطالعه کنند.

newsQrCode
برچسب ها: کنکور رشته داوطلب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها