یک غذای فرانسوی دوست داشتنی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی روش های مختلفی دارد. ما یه روش خیلی آسان را برایتان آماده کردیم.
کد خبر: ۱۲۷۶۱۵۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، میخواهیم طرز تهیه گراتن سیب زمینی که جزو آسان ترین و البته جذاب ترین غذا های فرانسوی به حساب می اید و بین ما ایرانی ها هم طرفداران بی شماری دارد.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

مواد لازم گراتن سیب زمینی

 

خامه پر چرب

240 گرم

سیب زمینی

1360 گرم

شیر

245 گرم

پنیر پارمسان

115 گرم

پنیر چدار یا موزورلا

115 گرم

سیر

3 بوته

آویشن تازه

10 برگ

نمک

2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه

به میزان لازم

 

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

 

  1. فر را روشن کنید تا گرم شود. آن را روی دمای 400 درجه فارنهایت یا حدودا 205 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خامه و شیر را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و با هم ترکیب کنید. سیب زمینی ها را برش حلقه ای و نازک بزنید و به مخلوط خامه و شیر اضافه نمایید. به این روش سیب زمینی ها دیگر تغییر رنگ نخواهند داد.

  2. پنیر پارمسان و پنیر چدار را رنده کرده و در کاسه ی سیب زمینی ها بریزید.

  3. سیرها را پوست گرفته و رنده کنید. برگ های آویشن را پودر و ریز کرده و به همراه نمک و فلفل به مواد درون کاسه اضافه کنید.

  4. ظرف مناسبی با ابعاد 20 در 25 سانتی متری بردارید. مواد گراتن سیب زمینی را درون ظرف بریزید و روی آن را با آلومینیوم فویل بپوشانید.

  5. ظرف را روی سینی و درون فر بگذارید تا به مدت یک ساعت به خوبی بپزد. سینی را فراموش نکنید، وگرنه زیر گراتن می سوزد.

  6. پس از یک ساعت، آلومینیوم فویل را از روی ظرف بردارید. اجازه دهید برای 30 دقیقه ی دیگر، گراتن سیب زمینی داخل فر بپزد. این کار باعث می شود روی گراتن طلایی رنگ شود. حالا این گراتن سیب زمینی خوشمزه را از فر خارج کرده و به همراه انواع سس نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها