jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۵۷۳۶   ۲۲ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۳:۵۲

از نفس‌های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک‌ها را دپو کنید.

به گزارش جام جم آنلاین، از نفس‌های آخر تابستان هم استفاده کنید و لواشک‌ها را دپو کنید.
 
مواد لازم:
آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه‌توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدننمک: به میزان لازم
 
دستور پخت و طرز تهیه:
۱. بعد از شست‌وشوی میوه‌ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه‌کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.
۲. پختن میوه‌ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یک‌ساعت طول می‌کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.
۳. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله‌ها را جدا می‌کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
۴. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده‌ایم به‌صورت یک لایه نازک پهن می‌کنیم و زیر نور آفتاب قرار می‌دهیم. بهتر است روی ظرف‌ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک‌ها ننشیند.
۵. بعد از دو تا سه روز لواشک‌ها آماده است.
 
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

دانشجو همیشه عدالتخواه بوده است

افتخارم این است که همیشه دانشجو بوده و هستم و خواهم بود. تا بوده دانشجو همیشه و در همه جهان فرهیخته، وطن‌دوست و عدالت‌طلب بوده است.

آن 18 نفر در گوانتانامو

آن 18 نفر در گوانتانامو

ترم اول دانشجویی من در خوابگاه خصوصی گذشت، خوابگاهی که از خیلی جهات مثل تمام خوابگاه‌های دیگر بود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها