jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۵۷۳۵   ۲۰ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۱:۳۸

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

به گزارش جام جم آنلاین، فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
 
مواد لازم:
 
مغز گردو: ۳۰۰ گرممرغ: ۴ تکهپیاز: دو عدد متوسطرب انار: ۱ ق غآب: ۸ لیوانرب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)زغفران دم کرده: نصف استکاننمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافیشکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق
 
بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی
 
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.
۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.
۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها