
به گزارش گروه سیما جام جم آنلاین از فارس، فصل جدید سریال «روزگار جوانی» به قلم حمید طاهری و نوید ایزدیار این روزها در حال نگارش است.
این سریال در ۳۰ قسمت برای شبکه پنج سیما تهیه و تولید می شود و تاکنون نزدیک به نیمی از آن نوشته شده است.
هنوز تهیه کننده و کارگردانی برای این سریال انتخاب نشده است و به محض انتخاب، وارد مرحله پیش تولید می شود.
قصه فصل جدید «روزگار جوانی» ادامه داستان همان شخصیت های قبلی نیست چراکه دیگر ۲۰ سال از آن زمان می گذرد اما با نسخه «روزگار جوانی» در فصل یک و دو قرابت هایی دارد.
این سریال درباره چند جوان دانشجوی بیست ساله است که از شهرستان به تهران آمده اند و برای پیدا کردن کار، شغل، تحصیل و خانه و ... با مشکلاتی مواجهند. به خاطر تغییر زمانه و شرایط جدید و تغییر سبک زندگی دهه ۷۰ و ۸۰ ای ها با دهه ۵۰ و ۶۰ ای ها تغییراتی در قصه گنجانده شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است