مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی گیاهی ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

مطالعه جدید نشان می دهد مصرف بیشتر اسیدآمینه گوگرد با ریسک بیشتر بروز بیماری کاردیومتابولیک مرتبط است.
کد خبر: ۱۲۴۶۶۲۸
رژیم غذایی گیاهی ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان، رژیم غذایی حاوی میزان بالا پروتئین نظیر گوشت، لبنیات، سویا و مغزیجات آجیلی معمولاً حاوی مقادیر زیاد اسیدآمینه گوگرد هستند که برای سلامت قلب مضر است.

محققان معتقدند رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان راهکار کاهش ریسک بیماری قلبی است.

اسیدآمینه‌ها بلوک‌های ساختاری پروتئین‌ها هستند. زیرگروه آنها موسوم به اسیدآمینه‌های گوگرد نظیر متیونین و سیستئین، نقش‌های گوناگونی در متابولیسم و سلامت دارند.

«شن دانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می‌گوید: «گوشت ها و سایر مواد خوراکی پُرپروتئین معمولاً حاوی مقادیر بالاتر اسیدآمینه گوگرد هستند. افرادی که بیشتر محصولات گیاهی نظیر میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند مقادیر کمتری اسیدآمینه گوگرد می‌خورند.»

محققان این مطالعه، در مطالعه قبلی خود در سال ۲۰۱۸ دریافتند بهبود طول عمر و سلامت با رژیم غذایی دارای محدودیت دریافت اسیدآمینه گوگرد مرتبط است. طبق نتایج مطالعه، محدودیت مصرف متیونین با تأخیر در روند پیری و افزایش طول عمر سلول‌های انسانی مرتبط است.

در مطالعه اخیر، تیم تحقیق رژیم غذایی و نشانگرهای خونی بیش از ۱۱ هزار شرکت کننده را بررسی کردند و دریافتند شرکت کنندگانی که مواد خوراکی حاوی مقادیر کمتر اسیدآمینه‌های گوگرد را مصرف کرده بودند با کاهش ریسک بیماری کاردیو متابولیک روبرو بودند.

بیماری‌های کاردیومتابولیک مجموعه علائمی هستند که خطر بیماری قلبی، ابتلاء به دیابت و سکته را افزایش می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها