کد خبر: ۱۲۴۱۳۰۷

یکی از انتخاب‌های مناسب برای مهمانی عصرانه کیک است. اگر اهل خرید از شیرینی‌ فروشی‌ها نیستید، خودتان می‌توانید در خانه خیلی سریع یکی از انواع کیک را بپزید. در این میان کیک شکلاتی از آن مواردی است که همه جا طرفدار دارد. برگ برنده دستور پخت کیکی که اینجا آموزش می‌دهیم این است که در کمترین زمان ممکن، حتی بدون فر و درون تابه هم قابل پخت است.

مواد لازم برای 4 نفر
تخم‌مرغ: (4عدد)
شکر: (150 گرم)
آرد: (350 گرم)
آب ولرم: (‌دو سوم پیمانه)
روغن مایع: (100 گرم)
وانیل: (دو ق.چ)
پودر کاکائو: (3 ق.غ )
بکینگ پودر: (2 ق.چ )
پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه: (200 گرم)
پودر قند: (‌4 ق.غ)
نشاسته ذرت: (2 ق.غ)
کاغذ روغنی: (2 عدد)

طرز تهیه
​​​​​​​مواد پنیری را با به هم زدن پودر قند و نشاسته ذرت و پنیر ماسکار پونه درست می‌کنیم. به آن یک قاشق غذا خوری وانیل و یک تخم‌مرغ اضافه کرده و داخل قیف می‌ریزیم. کف تابه مان را دو لایه کاغذ روغنی می‌گذاریم و دیواره‌های تابه را هم چرب می‌کنیم. برای درست کردن مواد کیک، تخم‌مرغ، شکر و وانیل را هم می‌زنیم تا کشدار و حجیم شود و به مرور روغن مایع و آب ولرم را به مواد اضافه می‌کنیم. آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را چند مرتبه الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از ریختن مواد در تابه مواد پنیری را روی آن می‌ریزیم و روی حرارت کم می‌گذاریم و بعد از گذشت حدود نیم ساعت با خلال دندان تست کنید تا نسوزد. این کیک را می‌توانید در فر و دمای 180 درجه هم درست کنید.
این کیک را می‌توانید همراه چای در مهمانی‌های عصرانه یا تولد سرو کنید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها