سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد جویدن آدامس بعد از غذا میتواند به افراد در جلوگیری از پوسیدگی دندان با تولید بزاق بیشتر و شستن میکروبهای مضر کمک کند.
محققان دانشگاه کینگز کالج لندن که سرپرستی این پژوهش را به عهده داشتند، تأکید میکنند آدامس مورد استفاده افراد برای بعد از صرف غذا حتما باید بدون قند باشد تا مزایای مورد نظر را به دندانها برساند.
دانشمندان با تجزیه و تحلیل ۱۲ مطالعه مربوط به ۵۰ سال گذشته به این نتیجه رسیدند که تولید بزاق بیشتر به از بین رفتن اسیدی که بعد از غذا ایجاد میشود؛ کمک میکند.
پژوهشهای اخیر نشان میدهد، جویدن آدامس بدون قند ۲۸ درصد خطر پوسیدگی دندان را کاهش میدهد.
محققان میگویند: این راهکار به افراد کمک میکند اسیدی را که هنگام غذا میخورند خنثی و شستشو دهند؛ این اسیدها به طور معمول بعد از غذا به مدت ۲۰ دقیقه در دهان و به دندانها میچسبند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد