چهار ساعت تحقیق از آدمکش های اجاره ای در دادسرا

بعد از ظهر روز گذشته بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران در حالی تحقیقات خود را از متهمان قتل خیر مدرسه ساز آغاز کرد که این متهمان انگشت اتهام را در ارتباط با جنایت به سوی منشی شرکت نشانه رفتند.
کد خبر: ۱۲۳۸۲۷

به گزارش جام جم ،به دنبال دستگیری منشی یک شرکت و 3نفر از کسانی که با همدستی وی اقدام به قتل مرحوم غلامرضا مردانی آذر،خیر مدرسه ساز کرده بودند تحقیقات قضایی روز گذشته در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران آغاز شد.
بازپرس شاملو،در ارتباط با متهمان گفت:تحقیقات اولیه از متهمان دستگیر شده حاکی از آن بود که در تاریخ 19آذرماه امسال مدیرعامل شرکت اهم که در زمینه ساخت و ساز آسانسور فعالیت می کند در دفتر خود واقع در خیابان ایرانشهر به قتل رسیده است.
با حضور بازپرس وقت شعبه 7دادسرای جنایی درمحل مشخص شد عاملان جنایت پس از غافلگیر کردن غلامرضا مردانی آذر، وی را به قتل رسانده و سپس 300میلیون تومان پول نقد و اوراق مشارکت و دفتر گردش مالی وی را سرقت کرده اند.
بازپرس جنایی افزود: با ارجاع پرونده به شعبه 10پلیس آگاهی تهران تحقیقات ویژه ای در این ارتباط آغاز و با مسدود شدن تمام حساب های بانکی مقتول منشی شرکت به هویت لیلا که پیش از این به عنوان اولین مظنون تلقی می شد هنگامی که قصد فروش یکصد میلیون تومان اوراق مشارکت متعلق به مرحوم را داشت بلافاصله دستگیر و در تحقیقات با وجود انکارهای متعدد سرانجام زبان به اعتراف گشود و عنوان کرد با همدستی خواهرزاده و مردی با هویت ناصر و یکی از دوستان وی به نام حسین نقشه قتل مرد مدرسه ساز را کشیده و او را بعدازظهر روز 19آذرماه به قتل رسانده اند.

اولین اعتراف


بازپرس ویژه قتل تهران اضافه کرد: اعترافات اولیه لیلا حاکی از آن بود که ناصر عامل اصلی جنایت بوده است و او نیز به آنها قول داده بود که پس از قتل به هر کدام از آنها مبلغ 20میلیون تومان پرداخت شود.
شاملو تصریح کرد:با اعترافات اولیه متهم بلافاصله دستور قضایی لازم صادر و تیم های عملیات موفق شدند 3همدست منشی شرکت را یکی پس از دیگری دستگیر کنند.
با انتقال متهمان به پلیس آگاهی و کشف پولها و اوراق مشارکت مسروقه روز گذشته ادامه تحقیق از این متهمان در دادسرای جنایی آغاز شد.
بازپرس شعبه اول افزود: 3متهم اجاره ای پس از 4ساعت تحقیق عنوان کردند،نقش اصلی در قتل مرد مدرسه ساز را لیلا به عهده داشته است و او پس از ورود ما به شرکت با حمله ور شدن به مردانی آذر و کشیدن کسیه ای به سر وی مجرای تنفسی او را مسدود و سپس از ما خواست تا محل شرکت را ترک کنیم.
بازپرس جنایی ادامه داد: متهمان تصریح کردند هنگام خروج از محل قتل ، لیلا مبادرت به جمع آوری دلایل و مدارک مربوط به جرم کرد تا بدین وسیله پلیس را گمراه کند.
شاملو خاطرنشان کرد:با توجه به این اظهارات و ضدونقیض بودن آن با اظهارات منشی شرکت دستور مواجهه حضوری میان 4متهم این پرونده صادر شد.
همچنین یکی دیگر از دستورهای صادر شده در ارتباط با سوابق متهمان دستگیر شده است که پلیس آگاهی در حال حاضر بررسی و تحقیق در زمینه های مختلف در خصوص این جنایت را آغاز کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها