سوخت و ساز بدنتان را با این دمنوش‌ ها بالا ببرید

یک محقق و پژوشگر طب سنتی گفت: بر اساس آموزهای طب سنتی قوای بدنی به سه دسته تقسیم می‌شوند.
کد خبر: ۱۲۳۷۴۶۷
سوخت و ساز بدنتان را با این دمنوش‌ ها بالا ببرید

به گزارش جام جم آنلاین، داود حاج محمدخانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: قوای طبیعی بدن وظیفه رشد و نمو، هضم غذا و ساختن خون در کبد را بر عهده دارد.

وی بیان کرد: پس از مرحله تکامل نقش اصلی در سوخت و ساز بدن بر عهده کبد است اما سایر اعضای بدن به ویژه کلیه‌ها، قلب و دستگاه گوارشی هم در آن دخیل هستند.

او افزود: اختلال در سوخت و ساز بدن علاوه بر دقت به فعالیت کبد، باید به نکاتی همچون پرهیز از کم خوابی، عدم تحرک و ورزش، پرخوری، عدم مصرف غذاهای چرب و شیرین توجه کرد.

حاج محمد خانی ادامه داد: افرادی که اختلالات غدد دارند پرهیز از حذف وعده صبحانه و شام، پرهیز از رژیم‌های غیراصولی تغذیه، پرهیز از خواب در روز به ویژه عصرها، زیاده روی در مسائل جنسی را نداشته باشند و در صورتی که اختلال به این دلایل باشد باید نسبت به رفع آن اقدامات لازم را انجام دهند.

وی بیان کرد: دمنوش بابونه در تنظیم فعالیت غدد برای سوخت و ساز بدن مفید است، به این صورت که بابونه را با آب جوش مخلوط و پس از ده دقیقه میل کنند.

دمنوش ترکیب گیاهان استوخودوس، سنبل الطیب، رازیانه و نعنا که افراد می‌توانند این گیاهان را با آب جوش ترکیب و دمنوشی تهیه و میل کنند. همچنین که این دمنوش برای افرادی که اختلالات عصبی سیستم گوارشی، بی‌اشتهایی و به دنبال آن ضعف در سوخت و ساز بدن دارند بسیار مفید است. دمنوش ترکیبی گیاهانی چون زیره سبز، رازیانه، تخم کرفس، اویشن مرزنجوش، سیاهدانه به افراد چاق کمک می‌کند که سوخت و ساز بدنشان را بالا ببرند و لاغر شوند؛ این دمنوش به این صورت تهیه می‌شود که گیاهان ذکر شده را در آب جوشانده و سپس میل کنند.

وی تصریح کرد: برای تقویت سوخت و ساز بدن استفاده از بادام برای بزرگسالان توصیه می‌شود. به این صورت که روزانه ۶ الی ۸ عدد بادام تازه میل کنند و برای کودکان نیز بادام را با شیر مخلوط کنند و بهره ببرند و مصرف روزانه از میوه‌های سیب، گلابی و نارگیل به سوخت و ساز بدن کمک بسزایی می‌کند. همچنین در کسانی که غلبه رطوبت و سردی دارند دارچین کمک شایانی به آنها می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افراد برای تنظیم سوخت و ساز بدنشان سبوس و جوانه‌های انواع گیاهان را در برنانه غذایی خود جای دهند و به ویژه افرادی که کم خون از جوانه یونجه و شبدر استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها