رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: مصرف غذاهای حجیم و حاوی چربی، نمک و قند و شکر در سالمندان محدود شود و مصرف میوه و سبزیجات به دلیل محتوای فیبر آنها و پیشگیری از مشکل یبوست افزایش یابد.
کد خبر: ۱۲۳۰۵۸۳

دکتر جلال‌الدین میرزای‌رزاز افزود: با افزایش سن به دلیل فعالیت بدنی کمتر در افراد مسن، نیاز به انرژی کاهش می‌یابد. در نتیجه مصرف انرژی آنها تقلیل پیدا می‌کند. بنابراین مصرف منابع پروتئینی با کیفیت بالا مانند لبنیات کم چرب، مرغ، ماهی، گوشت بدون چربی، سفیده تخم مرغ و حبوبات از مواردی است که باید در رژیم غذایی سالمندان گنجانده شود.
وی تصریح کرد: مصرف بیشتر لبنیات کم چرب و در صورت عدم مصرف کافی، مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D و همچنین استفاده از نور آفتاب و تابش آن به سطح پوست بدن سالمندان، باعث ساخت ویتامین D در بدن شده که می‌تواند کمبودها را جبران کند./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها