ذرت‌های آلوده، ۵۰۰ هزار تن است

نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: حجم ذرت آلوده در کشور ۱۴۵ هزار تن اعلام شده بود، اما براساس گزارش‌های واصله و مستندات موجود این میزان ۵۰۰ هزار تن است.
کد خبر: ۱۲۲۴۲۳۸

امیر خجسته در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد افزود: این میزان ذرت سال 95 از کشور برزیل به‌وسیله ۱۳ شرکت دولتی به ارزش ۳۵ میلیون دلار وارد کشور شده و تمامی این ذرت‌ها به قارچ آفلاتوکسین آلوده و بسیار خطرناک است.
نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ذرت‌های آلوده برزیلی در انبارهای گمرک دپو شده و رئیس‌جمهور پس از بررسی و اعلام نظر تیم کارشناسی مجلس، دستور امحای ذرت‌های آلوده را صادر کرده است، البته امحای این حجم از ذرت مشکلات خاص خود را دارد.
خجسته با بیان این‌که ذرت‌های برزیلی از بدو ورود به کشور دارای آلودگی بوده است، بیان کرد: جالب این‌که بدانید حجم ذرت‌های آلوده بر اساس آمار و ارقام اعلامی از سوی دستگاه‌ها ۱۴۵ هزار تن بوده اما بررسی‌ها و مستندات موجود نشان می‌دهد ۵۰۰ هزار تن ذرت از برزیل وارد شده است.
وی به رادیو اقتصاد گفت: مجلس به‌شدت دنبال این‌ است که بداند بقیه ۳۵۵ هزار ذرت‌های آلوده به کجا رفته و در چه زمینه‌های مصرف شده است. دستگاه‌های نظارتی مامور شده‌اند این قضیه را هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف کنند.
وی در ادامه یادآور شد: جدا از این، پرونده‌ای در خصوص ذرت‌های آلوده برزیلی در مجلس تشکیل و به قوه قضاییه ارسال خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها