نمایشی درباره مهاجران در ایران

نمایش در میان آب‌ها به گفته نویسنده و کارگردان این اثر درباره گذشته چهل ساله زندگی مهاجران در ایران است. سامره رضایی درباره این نمایش به هنرآنلاین گفته: من اصالتا افغان و زاده ایران هستم.
کد خبر: ۱۲۱۹۸۲۴

تابستان سال 2015 تعدادی هنرجوی رشته بازیگری افغان در گروه سنی 16- 15 سال داشتم و من به همراه هنرجویانم در حال آماده‌سازی نمایشی بودیم که آن زمان موج مهاجرتی صورت گرفت. این مساله برای من عجیب بود که چرا نسل جدید تاب ماندن در ایران را ندارند و انگیزه‌شان از رفتن چیست؟
او ضمن ارائه شرح حالی از مهاجران فعلی در ایران و حال و احوالاتشان توضیح داده که انسان‌های مدرن امکان برقراری دیالوگ ندارند و کسی صدایشان را نمی‌تواند بشنود. بنابراین او هم به‌عنوان کارگردان شروع به درمان خودش کرده و منولوگی از مهاجرت خانواده‌اش به ایران نوشته است. بر اساس توضیحات این کارگردان، نمایش «در میان آب‌ها» از همین جا شروع به شکل‌گیری کرد و حالا علاقه‌مندان می‌توانند این اثر را ساعت 18 در کارگاه نمایش تئاتر شهر تماشا کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها