تعامل برای برپایی جشنواره فیلم کودک

دبیر جشنواره فیلم کودک به تعامل ویژه با کشورهای آسیایی و منطقه برای ارائه دستاوردهایشان در قالب فیلم و ورکشاپ اشاره کرد.
کد خبر: ۱۲۱۵۷۵۴

آن‌طور که مهر گزارش داده، علیرضا تابش، دبیر این دوره از جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در دیدار و جلسه‌ای که روز ١٣ تیر به همراه شهردار اصفهان، مدیر اجرایی این جشنواره در اصفهان و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان با استاندار اصفهان داشتند، گفت: سازمان سینمایی کشور، سالانه یک جشنواره ملی و چهار جشنواره بین‌المللی فیلم را برنامه‌ریزی و برگزار می‌کند که این جشنواره‌ها جریان اصلی سینمای کشور را روایت می‌کنند.
او ادامه داد: یکی از جنبه‌های مهم جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان، ابعاد بین‌المللی آن است. از این‌رو تلاش کرده‌ایم به جز کشورهای فعال در سینمای کودک، از شرکت‌های سینمایی در شهرهای خواهرخوانده اصفهان نیز دعوت به‌عمل آوریم و تعامل ویژه‌ای نیز با کشورهای آسیایی و منطقه داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها