مراکز «بهاران» به بهزیستی رسید

انوشیروان محسنی‌بندپی، استاندار تهران گفت: شهرداری تهران آمادگی خود را اعلام کرده تا هشت مرکز بهاران را به صورت آماده در اختیار بهزیستی استان تهران قرار دهد تا در دو مرکز به نگهداری از کودکان کار و خیابان و در بقیه مراکز به رسیدگی به معتادان بهبود یافته بپردازیم.
کد خبر: ۱۲۱۰۷۰۲

وی ضمن تاکید بر لزوم مقابله منسجم با معضل اعتیاد عنوان کرد: باید از همه ظرفیت‌ دستگاه‌های اجرایی برای مبارزه با اعتیاد در ابعاد مختلف پیشگیری، درمان، افزایش ظرفیت مراکز نگهداری و پاکسازی محلات نیازمند مداخله بهره بگیریم که البته تاکنون نیز اقدامات خوبی دراین حوزه صورت‌گرفته‌است.
محسنی‌بندپی تصریح کرد: از دستگاه قضایی و دادگستری استان نیز می‌خواهیم منازلی که به عنوان مراکزتهیه و فروش مواد روانگردان مورد استفاده قرار می‌گرفت و پلمپ شده، مصادره شود تا آسیب ناشی از آنها به بقیه منازل و محلات اشاعه نیابد. / ایلنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها