تقاضای آزادی نزار زاکا در حال بررسی است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده نزار زاکا، جاسوس آمریکایی که در حال گذراندن دوران محکومیت خود است گفت: نزار زاکا تقاضای آزادی مشروط کرده و تقاضایی هم از سوی رئیس‌جمهور لبنان در ارتباط با مساعدت در مورد این محکوم واصل شده که این تقاضا و بررسی‌های قضایی در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۰۶۶۱


غلامحسین اسماعیلی در پاسخ به پرسشی درباره آزادی نزار زکا و این‌که آیا اسم او در فهرست عفوشدگان از سوی رهبری است، گفت: در فهرست عفوی که به مناسبت
عید سعید فطر اعلام شده، پیشنهادی در مورد عفو او ارسال نشده بود و در این فهرست اسم ایشان ارسال نشده است.
اسماعیلی همچنین در رابطه با آخرین وضعیت پرونده محمدعلی نجفی گفت: پرونده آقای نجفی در روز شنبه به دادگاه کیفری یک استان ارجاع شده اما از شعبه آن اطلاعی ندارم.
وی درباره زمان رسیدگی به این پرونده در دادگاه گفت: فعلا وقتی برای رسیدگی به این پرونده تعیین نشده، زیرا برای تعیین وقت رسیدگی، فرآیند قانونی لازم است که باید این فرآیند قانونی انجام شود و تا زمانی که این فرآیند انجام نشده وقت رسیدگی تعیین نمی‌شود. ما در ضوابط و مقررات قانونی پرونده را پیش می‌بریم. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها