در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، «راجش چائوهان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «درحالیکه یددارکردن نمک در جهان به کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید کمک کرده است، اما میتواند موجب افزایش ریسک فشارخون بالا هم شود.»
این مطالعه، مبتنی بر بررسی وضعیت حدود ۱۰۰ بیمار مسن در شهر آگرا هند بوده است. در این مطالعه، بیمارانی که به طورمنظم نمک یددار مصرف میکردند با گروه دیگری که نمک عادی و با میزان بسیار اندک ید مصرف میکردند، مقایسه شدند.
نتایج نشان داد افراد مصرف کننده نمک یددار در معرض ریسک بیشتر فشارخون بالا قرار داشتند. همچنین مصرف اضافی ید میتواند منجر به انواع گوناگون اختلالات در تپش قلب و همچنین آنژین قلبی و نارسایی قبلی شود.
سازمان بهداشت جهانی در آگوست سال ۱۹۹۴ به منظور کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید، بر یددارکردن جهانی نمک تاکید کرد.
محققان اذعان دارند به منظور پی بردن به علت تأثیر مصرف نمک یددار بر افزایش فشارخون، باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم