انصاری‌فرد:

پرسپولیس فقط با یک نفر مدیریت می‌شود

عباس انصاری‌فرد، مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد اگر وزارت ورزش نتواند به سرعت، اعضای هیات مدیره را مشخص کند، مشکلات این باشگاه چند برابر بیشتر از قبل خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۹۷۲۵۰

او در این مورد به جام‌جم گفت: وقتی یک باشگاه هیات مدیره داشته باشد، به این معناست که همه راهکارهای قانونی را با رای‌گیری جمعی و نظر اعضا پیش می‌برد، اما الان باشگاه با یک نفر مدیریت می‌شود که نه قانونی است و نه حرفه‌ای. بنده از ایرج عرب شناخت طولانی‌مدتی ندارم، ولی می‌دانم که او هم به تنهایی نمی‌تواند همه کارها را انجام بدهد و بالاخره نیاز به مشورت و رای‌گیری در جمع دارد.
انصاری‌فرد اضافه کرد: معرفی نکردن هیات مدیره به پرسپولیس آسیب می‌زند و وزارت ورزش خیلی زود باید فکری به حال این باشگاه کند. وقتی باشگاهی، هیات مدیره نداشته باشد یعنی هر تصمیمی که در مدت سرپرستی یک نفر اتخاذ شود، غیرقانونی است. به عنوان مثال امروز آقای عرب اگر برود و برای حل مشکلات مالی، با یک اسپانسر دیگر غیر از اسپانسر فعلی قرارداد ببندد، دو روز دیگر که هیات مدیره معرفی شد و خواستند که این قرارداد را ملغی کنند، آن وقت هم عرب ضربه می‌خورد، هم باشگاه پرسپولیس و هم آن اسپانسر دوم که برای حل مشکلات مالی باشگاه پیش آمده است. حتی در این وضعیت، اسپانسر اصلی هم متضرر می‌شود. به این علت است که می‌گویم هیات مدیره باید هر چه سریع‌تر معرفی شود. از انصاری‌فرد در مورد حواشی اخیر راجع به انتخاب اعضا نیز پرسیدیم که این طور پاسخ داد: من هم شایعاتی در مورد برخی افراد شنیدم، ولی تا وقتی اسامی نهایی، رسانه‌ای نشود، شایعات تاثیری ندارد هرچند فکر می‌کنم همین حالا هم برای انتخاب هیات مدیره کمی دیر شده چون تا اعضا بخواهند دو، سه جلسه داشته باشند و بیشتر، یکدیگر را بشناسند، سال تمام شده و باید هیات مدیره تعطیل شود!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها