خروج خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی از «کیش» آزاد شد

رئیس پلیس راهور کیش از رفع ممنوعیت خروج موقت خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی از این منطقه آزاد به داخل کشور خبرداد.
کد خبر: ۱۱۹۶۳۹۲
خروج خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی از «کیش» آزاد شد

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، سرگرد ایمانی نسب رئیس پلیس راهور کیش گفت: بر اساس اخذ مجوز‌های لازم، خروج خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی دارای پلاک منطقه آزاد از جزیره کیش به داخل کشور آزاد اعلام شد و این خودروها می‌توانند حداکثر برای مدت یک ماه از جزیره خارج و در نقاط مختلف کشورمان تردد کنند.

وی افزود: مالکان این خودرو‌ها می‌توانند برای اخذ مجوز‌های لازم به پلیس راهور و گمرک کیش مراجعه کنند.

پیش‌تر خروج خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی‌سی دارای پلاک منطقه آزاد کیش از محدوده این منطقه آزاد ممنوع بود و تنها خودرو‌های زیر ۱۵۰۰ سی سی می‌توانستند بطور موقت به سرزمین اصلی وارد و تردد کنند.

این تصمیم با توجه به آغاز سفر‌های نوروزی و حجم ورود مسافر و خودرو از سرزمین اصلی به کیش گرفته شده و موجب کاهش بار ترافیکی ایام تعطیلات نوروزی در کیش خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها