پیروزی در شروع لیگ قهرمانان خیلی مهم است

پروین: برانکو کارش را بلد است

علی پروین در هر شرایطی خود را حامی پرسپولیس می‌داند. او اعتقاد دارد که در حال حاضر این تیم مدعی کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر، لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی است.
کد خبر: ۱۱۹۵۲۳۱

پروین در مورد شرایط اخیر پرسپولیس پس از کسب پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان به خبرنگار جام‌جم گفت: «از زمانی که بازی آغاز شد، پرسپولیس توانست حریفش را به دفاع بکشد و خیلی زود هم گل اول را زد. بعد از گل هم چند فرصت داشت و کل نیمه اول، توپ در دست بازیکنان این تیم بود. صنعت نفت آمده بود دفاع کند و اگر بازتر بازی می‌کرد، شاید گل‌های بیشتری هم می‌خورد. البته آنها خیلی هم شانس آوردند که توپ‌های پرسپولیس بیشتر از یکبار وارد دروازه شان نشد. به هر حال من که از این مدل بازی پرسپولیس کیف کردم چون بچه‌ها زحمت‌شان را کشیدند و بهتر از بازی‌های قبل بودند.»
پیشکسوت مطرح سرخپوشان افزود: «دو، سه بازی بود که پرسپولیس این قدر خوب نمی‌توانست حمله کند اما این بار، هم گل زد، هم بازی را برد و هم فرصت‌های گلزنی برای خودش ساخت. این بازی‌ها را که آدم می‌بیند، کیف می‌کند. هواداران هم خوشحال هستند چون می‌بینند کادرفنی و بازیکنان تلاش خودشان را می‌کنند. ان‌شاءا... تا آخر فصل و تا رسیدن به قهرمانی، پرسپولیس بتواند به پیروزی‌هایش ادامه دهد.» از او در مورد برنامه‌ریزی سازمان لیگ پرسیدیم که این طور پاسخ داد: «بازی‌ها پشت سر هم افتاده و زمان استراحت تیم‌ها خیلی کوتاه است، اما چاره دیگری هم نیست و باید کار را دنبال کرد. می‌دانم پرسپولیس تحت فشار است و هر هفته، یکی، دو بازیکنش را از دست می‌دهد ولی با همین شرایط هم، می‌توانند پیروزی به دست بیاورند.
سرمربی پیشین پرسپولیس در خصوص عملکرد بازیکنان جدید اضافه کرد: «مهدی ترابی و مهدی شیری که خیلی خوب بودند. بودیمیر هم نشان داد بازیکن باکیفیتی است، اما او زمان زیادی ندارد. بودیمیر یک فرصت خیلی خوب را از دست داد، ولی توانست یک پاس گل سه امتیازی بدهد. من فکر می‌کنم این بازیکن باید خیلی زودتر خودش را با سایر پرسپولیسی‌ها هماهنگ کند چون زمانی باقی نمانده و پرسپولیس بازی‌های سختی در ادامه فصل دارد. او تا گل نزند، باید همین فشارها را تحمل کند.» پروین در نهایت در خصوص شروع لیگ قهرمانان آسیا از روز سه‌شنبه برای پرسپولیس گفت: «گروه پرسپولیس اصلا آسان نیست و بازیکنان باید با تمرکز بیشتری به زمین بروند. برانکو کارش را بلد است. او با دست خالی، تیم را در فصل قبل به فینال رساند و امسال هم شانس قهرمانی در هر سه جام را دارد. البته کسب پیروزی در بازی اول آسیا خیلی مهم است که ان‌شاءا... بچه‌ها همت کنند و بازی با پاختاکور را با برد پشت سر بگذارند تا هم خیال خودشان راحت شود و هم هواداران را شاد کنند.»

کاوه علی اسماعیلی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها