شلیک موفق موشک کروز از زیردریایی کلاس غدیر

در سومین روز از مرحله نهایی رزمایش ولایت 97، با ابتکار و تلاش جهادی متخصصان جوان نیروی دریایی ارتش و صنایع وزارت دفاع کشور برای نخستین بار موشک کروز از عمق دریا به سمت هدف پرتاب شد.
کد خبر: ۱۱۹۳۸۹۶

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار حمزه علی کاویانی، سخنگوی رزمایش دیروز در مرحله پایانی رزمایش افزود: در این روش ابداعی بدون این‌که مکان پرتاب و موقعیت زیردریایی کشف شود یگان‌های دشمن مورد اصابت قرار می‌گیرد.
وی گفت: دیگر زیردریایی‌های حاضر در نداجا از جمله زیردریایی‌های سنگین کلاس طارق و زیردریایی تمام ایرانی فاتح نیز از این قابلیت برخوردار هستند.
به گفته کاویانی، بزرگ‌ترین دستاورد نیروی دریایی در زمینه زیرسطح، نمایش شلیک موشک زیرسطح به سطح در برد موردنظر بر علیه هدف سطحی توسط زیردریایی‌های بومی و ساخته شده توسط نیروی دریایی راهبردی ارتش و وزارت دفاع به مرحله اجرا در‌آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها