مقطع حساس‌کنونی

داستان الو و معجزه عشق

گراهام‌بل، مردی سختکوش و با اراده و مبتکر و خلاق بود. وی از کودکی آرزو داشت تلفن را اختراع کند تا مردم بتوانند از راه دور صدای یکدیگر را بشنوند و با هم ارتباط برقرار کنند. وی در جوانی بارها تلاش کرد این وسیله مفید را اختراع کند، اما در نهایت محصول نهایی، دستگاه فلزیاب یا خرپای سه‌بعدی یا فضاکار یا تلگراف هارمونیک از آب درمی‌آمد. تا آن‌که پس از تلاش و تحقیق و ممارست فراوان بالاخره موفق به اختراع تلفن شد.
کد خبر: ۱۱۸۸۴۸۶

گراهام‌بل وقتی تلفن را اختراع کرد، برای آن‌که شادی خود را با عزیزانش تقسیم کند، اولین تلفن را به نامزدش «آلساندرو لولیتا اوسوالدو» زد. او در اولین مکالمه، به نامزدش گفت: «سلام آلساندرو لولیتا اوسوالدو، چطوری عجقم! درست شد بالاخره.»
وی از آن پس هر روز اختراع خود را تکمیل و نواقصش را رفع می‌کرد و در پایان روز با شماره نامزد خود تماس می‌گرفت و شرح ماوقع را می‌گفت و اعلام می‌کرد که بزودی و پس از گرفتن پول طرح خود و وام ازدواج، جشنی درخور برپا خواهد کرد و وی را به خانه بخت خواهد برد. گراهام‌بل برای آن‌که در وقت صرفه‌جویی کند و هربار نام کامل و دراز آلساندرو لولیتا اوسوالدو را تکرار نکند، در هر تماس نام او را مخفف و مخفف‌تر می‌کرد: «آلساندرو لولیتا اوس»، «آلسان لولی اوس»، «آله لولی اوس»، «اله لوس»، «الوس» و در نهایت «الو». او از آن پس هروقت نامزدش نیز به او تلفن می‌زد، پس از برداشتن گوشی می‌گفت: «الو» و سپس برایش شارژ می‌فرستاد. و به این ترتیب بود که واژه «الو» در هنگام پاسخ دادن به تلفن، به افواه جهانیان راه یافت و این معجزه عشق است.

امید مهدی‌نژاد

طنزنویس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها