سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آوای سلامت، اگر تمامی راه ها برای کاهش وزن برایتان بی نتیجه مانده است، بد نیست نگاهی هم به تاثیر رنگ ها بیندازید:
غذاها را با ترتیب رنگی بچینید: روی مواد غذایی سالم نشان سبز، مواد غذایی متوسط نشان زرد و روی آن هایی که ارزش غذایی کمی دارند نشان قرمز بزنید. زمانی که این مواد غذایی را در یخچال می چینید مواد غذایی سبز را در دسترس و مواد غذایی قرمز را تا جایی که می شود دور از دسترس سریع قرار دهید. این کار باعث می شود شما کمتر به سراغ مواد غذایی ناسالم بروید. در کافه تریای یک بیمارستان در آمریکا این سیستم اجرا شد.
جالب اینجاست بدانید که فروش مواد غذاییِ قرمز نشان مانند نوشیدنی های گازدار پایین آمد و در عوض مواد غذایی سبز نشان مانند آب و محصولات لبنی کم چرب بیشتر به فروش رفت. شما هم امتحان کنید. حتما شما هم زمانی که در یخچال را باز می کنید و با یک نوشیدنی یا خوراکی با علامت قرمز برخورد می کنید زنگ خطری در ذهنتان روشن می شود و میل کمتری به مصرف آن پیدا می کنید.
تفاوت رنگی اشتها را کنترل می کند: همرنگ بودن ظرف غذای شما و محتویات داخل آن سبب می شود میزان بیشتری از غذا را میل کنید. با توجه به تحقیق انجام شده در دانشگاه کورنل، زمانی که اسپاگتی به همراه سس آلفردو در ظروف سفید سرو میشود، افراد تا ۲۰ درصد اسپاگتی بیشتری میل می کنند. محققان معتقدند که تفاوت رنگی میان غذای شما و ظرف غذا خوریتان باعث می شود تا مغز راحت تر میزان غذا را اندازه گیری کند.
رنگ آبی شما را از پرخوری دور می کند: رنگ آبی سبب می شود کمتر غذا بخورید. به اعتقاد دانشمندان این موضوع به دوران بسیار دور برمی گردد؛ زمانی که بسیاری از موادغذایی سمی در طبیعت به رنگ آبی یافت می شدند. به این ترتیب انسان ها به طور ناخودآگاه و غریزی گرایش کمتری به سمت خوردنی های آبی دارند. سعی کنید آشپزخانه، میز غذا خوری و ظروف غذاخوری خودتان را آبی کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد