
چغندر: آنتیاکسیدانی بسیار قوی بوده و سرشار از آهن، منگنز، مس، پتاسیم، منیزیم، فیبر، ویتامین K و کلسیم است. نیترات موجود در چغندر، فشار خون را پایین آورده و خطر بیماریهای قلبی و سکته را کاهش میدهد. در ضمن صفرا را رقیق کرده و باعث سلامت کبد میشود.
دارچین: قند خون را کاهش داده و با میکروبزدایی، ایمنی بدن را افزایش میدهد. مغز را تقویت کرده و مانع بیماریهایی مانند آلزایمر و پارکینسون میشود. دارچین یک آنتیبیوتیک، آنتیویروس و ضدقارچ طبیعی است و در برابر بسیاری از بیماریها از بدن محافظت میکند.
سیب: سرشار از فیبر بوده و باعث تسهیل هضم غذا شده و ضدیبوست است. ضعف را از بین برده و نیروبخش است. سیب با افزایش گردش خون به ترمیم سلولهای آسیبدیده کمک کرده و باعث سلامت پوست میشود و بهدلیل داشتن کلسیم، استخوانها و دندانها را محکم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: